אופטלגין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

06/02/2004 | 20:47 | מאת: אורית

האם השימוש באופטלגין מסוכן? אם כן, איזה תחליף זהה לו קיים?

07/02/2004 | 11:29 | מאת: ה נ ר י

התשובה היא כן !!! הוא אסור לשימוש בארה"ב וחלק מארצות אירופה ! ! ! אוביקטיבי מפרסם על כך כתבה ! במקום אופטלגין... אולי ארוחה טובה.

16/02/2004 | 21:49 | מאת:

שלום אורית בארץ אופטלגין נמכר ללא מרשם רופא אולם זוהי אחת המדינות הבודדות בעולם. במדינות בהן מאושר אופטלגין הוא נמכר במרשם רופא. בהרבה מדינות הוא הוצא משימוש בגלל תופעות לוואי ואף מקרי מוות. אין תחליף זהה לו (הרי לתחליף כזה היו אותן תופעות לוואי...), אולם ניתן להשתמש בכדורים משככי כאבים אחרים הנמכרים ללא מרשם. לימור איזנבוד