היכן אוכל לימצוא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

05/04/2003 | 15:12 | מאת: אופיר

אבי חולה בשחמת הכבד ואחת התרופות שהוא משתמש היא NEOMICNEN SULFATE כרגע תרופה זו הזלה במלאי ואין מספקים אותה בבית החולים ,וכמו כן אין להשיגה בבתי המרקחת בעיר(באר-שבע). היכן ניתן להשיגה ומה עלותה לא במסגרת סל הבריאות. והאם התרופה DOFALAK יוכולה להוות כתחליף טוב באותה המידה. בבקשה עם אוכל לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש

06/04/2003 | 21:12 | מאת:

שלום אופיר ותודה על פניתך הייתי מציעה לפנות ליצרן (כמדומתני זוהי חברת טבע) ולנסות להשיג ממנו מידע לגבי מתי יסתיים החוסר. התכשיר DUPHALAC אינו מהווה תחליף. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם