טיפול בנשאי Hepatitis B

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/04/2003 | 23:33 | מאת: mishooo

שלום רב, ברצוני לדעת האם קיים כיום טיפול (רשמי או נסיוני) לנשאי HBV על מנת ל"העלים" את הוירוס מהגוף כך שלא יוכל להתפרץ, וכן לא להדביק אחרים בו. (אני מדבר על מצב בו HBsAg חיובי, HBeAb חיובי, אך HBV-DNA שלילי) אשמח לקבל תשובות וכן לשמוע על מחקרים עכשיוויים בנושא, אם ידוע למישהו על כאלה. תודה!

04/04/2003 | 18:32 | מאת: יואל

שלום לך mishooo קיים אתר ישראלי שעוסק בנושא של צהבת b www.hepatitisonline.org שמור על הבריאות ובהצלחה בטיפול יואל

05/04/2003 | 01:22 | מאת: mishooo

תודה רבה, ביקרתי באתר אך הטיפולים המוזכרים בו הם לחולים כרוניים בדלקת. ברצוני לדעת האם מישהו מכיר מחקר כלשהו העוסק בטיפול בנשאים אצלם הנגיף רדום (כלומר HBsAg חיובי אך HBV-DNA שלילי, וקיים AntiHBE). תודה