אנזימקס?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/01/2004 | 23:52 | מאת: ט.

מהי תרופת אינזימקס?

31/01/2004 | 00:32 | מאת: מושיקו

07/02/2004 | 17:02 | מאת:

שלום ט. לפי השם זה נשמע כמו תוסף מזון ולא ממש תרופה. תנסה לאיית וננסה לאתר אותה. לימור איזנבוד

09/02/2004 | 22:37 | מאת: מג"ר בבאי דני - רוקח

בס"ד לט. שלום ! אכן ... "יגעת ומצאת...תאמין" . ובכן כמו שחשדה לימור מנהלת הפורום אכן תוסף מזון ולא תרופה. מוצר צמחי פורמולה של חברת "מקסי הלט " ( מקסימום בריאות=HEALTH ?} העוזר בפירוק של חלבונים שומנים ופחממות. מכיל קומפלקס אנזימי עיכול יחודי( ברומולין-500 פפאין-50 עמילז-50 פרוטאז-15 ליפאז-100 ) המתפרקים במעי ועוזרים בבעיות של עיכול צרבות אי נוחות שלאחר הארוחה. הוא בעל כשרות בד"ץ לפעמים זה בעיה ובאנזימי עיכול בפרט. הוא מקביל פחות או יותר לתרופות רשומות כמו אנציפלמד ופנקראופלט ( אם זה מעניין בצע חיפוש בפורום פעם עניתי גם לבעיה כזו). נ.ב. כל האמור לעייל מתוך פרוספקט של החברה המשווקת ויש להתייחס אליו ככזה. מחירו 120-150 ש"ח ל60 טב . תוכל להשיג דרך כל בימ"ק ואם הרוקח שלך יתקל בבעיה תוכל לפנות לאחיך... בברכה מג"ר בבאי דני רוקח [email protected] נ.ב. האמור לעייל אינפורצציה בלבד .אין בו המלצה לטיפול או המנעות ממנו . יש להוועץ ברופא.