דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

28/01/2004 | 15:41 | מאת: apu

שלום, אני כעת משתמש בכדורי שינה שאני קונה ללא מרשם אך נדמה שהם אינם עוזרים לי יותר ומאחר ובעיית השינה שלי עדיין לא כל כך רצינית, רציתי לדעת מאילו כדורים עליי להימנע, אילו כדורים הנלקחים במינון גבוה מהנדרש מסוכנים.(אם אפשר בבקשה להגיד באופן כללי אילו כדורים וגם באופן ספיציפי סוג מסוים של כדור שיכול להרוג). אם יש באפשרותך לא להפנות אותי לרופא המשפחה(אני מודע שיש לי רופא משפחה ויש לי את הסיבות שלי שאני מעדיף לשאוך אותך) תודה

07/02/2004 | 16:16 | מאת:

שלום apu הכדורים הנמכרים ללא מרשם הם אלה בעלי ההשפעה הקלה ביותר. בכדורי שינה ישנם רמות של "חוזקים". כל רמה שתבוא אחרי הכדורים ללא מרשם תחייב אותך לגשת לרופאת המשפחה. גם בכדורי המרשם יש קלים יותר וחזקים יותר. לימור איזנבוד