דרושה תשובה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

24/01/2004 | 22:12 | מאת: פרקר

שלום, לאחר תקופה מאוד ארוכה של בעיות שינה ולאחר שניסיתי המון סוגים של כדורים אשר אינם משפיעים עליי יותר, הייתי רוצה לדעת מהו הכדור הכי חזק בשוק שמתאים לבעיה. (אני אודה לך אם לא תייעצי לי לדבר עם רופאת המשפחה ואם פשוט תוכלי לתת לי שם - הסיבה איננה משנה) תודה מראש

25/01/2004 | 14:26 | מאת: אלכס

קיימים הרבה תכשירים לשינה- החזק מביניהם הוא היפנודורם. השיקול אם לתת לך היפנודורם הוא מורכב שכן תרופה זאת נמצאת בשנים האחרונות בנרקוטיקה. עקרונית רופא משפחה יכול לרשום היפנודורם אם התרופות האחרות לא הועילו או שפיתחת בהם תלות. אפשרות אחרת הרבה יותר פשוטה זה לקחת מספר כדורים של נומבון. נומבון משווקת כמו כל תרופה אחרת והמינון הוא משתנה עפ"י חומרת ההפרעה בשינה. כדאי להיבדק במעבדת שינה כדי להגיע לאיבחון מדוייק של ההפרעה ולהתאים טיפול יעיל.

27/01/2004 | 21:03 | מאת: ?????

האם היפנודורם חזק יותר מבונדורמין ????

17/12/2008 | 14:56 | מאת: חלמישצור

היפנודורם הוא תרופה מצוינת ללא תופעות לוואי מיוחדות אבל יעילה מאוד. שלא בטובתה ובטובת הסובלים מבעיות שינה הכניסו אותה לפקודת הסמים ואין אפשרות לתת מרשם ליותר מעשרה כדורים. מחקרים הוכיחו שהוא לא שימש כסם האונס ורק מחמת איזה שמועה חלה ההגבלה. איך והאם יש אפשרות למרשם לחודש 30 כדורים?

17/12/2008 | 15:03 | מאת: חלמישצור

היפנודורם הוא תרופה מצוינת ללא תופעות לוואי מיוחדות אבל יעילה מאוד. שלא בטובתה ובטובת הסובלים מבעיות שינה הכניסו אותה לפקודת הסמים ואין אפשרות לתת מרשם ליותר מעשרה כדורים. מחקרים הוכיחו שהוא לא שימש כסם האונס ורק מחמת איזה שמועה חלה ההגבלה. איך והאם יש אפשרות למרשם לחודש 30 כדורים?