טגרטול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/01/2004 | 20:55 | מאת: אא

שלום לימור, האם התרופה טגרטול ניתנת גם לאחר אירוע מוחי, בנסיון למנוע אירוע נוסף? האם יש לה שם נוסף - טריל שלום לימור, האם התרופה טגרטול ניתנת לאחר אירוע מוחי, על מנת לנסות למנוע אירוע נוסף? האם יש לה שם נוסף - טריל? האם טגרטול עלולה לגרום לירידה בכמות הנתרן בגוף, עד כדי צורך במתן נתרן באינפוזיה? תודה . .

22/01/2004 | 20:19 | מאת:

שלום אא טגרטול וטריל הן אותה התרופה. התרופה ניתנת בד"כ למניעה של התקפי פרכוסים שיכולים להופיע לאחר אירוע מוחי. התרופה בעלת השפעה על הכליות, ומכאן תתכן הבעיה עם הנתרן. לימור איזנבוד