נטלתי שתי גלולות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/01/2004 | 20:34 | מאת: ניבי

בטעות ומתוך עייפות נטלתי שתי גלולות אתמול בלילה. 1. האם עליי לוותר על גלולה היום? 2. האם לקחת היום את הגלולה של מחר כדי לא ליצור פער של 24 שעות ומחר לקחת את מחרתיים וכן הלאה? הגלולות שלי הן מסוג יסמין. המון תודה

22/01/2004 | 20:15 | מאת:

שלום ניבי אמנם תשובתי כבר קצת מאחרת את האירוע, אולם במקרים כאלה עלייך לנהוג כפי שציינת: מחר לקחת את הגלולה של מחרתיים ומחרתיים את זו שאחריה. מכאן תוכלי להבין כי המחזור הזה יהיה קצר ביום אחד. את החפיסה הבאה תתחילי שבוע לאחר הכדור האחרון (יום אחד מוקדם מהרגיל). אין לעשות הפסקה של 48 שעות. לימור איזנבוד