אלטרולט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/01/2004 | 22:45 | מאת: שלי

שלום, קיבלתי את התרופה לאחר פגישה עם נוירולוגית על מנת לסייע בבעית טינטון. בדקתי וראיתי שהתרופה היא נגד דיכאון בין היתר... יש קשר? (אין לי ספק שתרופה נגד דיכאון אולי תשפר את ההרגשה הכללית שלי, בתור סטודנטית שנמצאת בתקופת מבחנים... אבל האם יש לכך תופעות לוואי? האם יכולה להיווצר בעיה אם אני לוקחת את התרופה במקביל לתרופה אחרת (וויוקס לטיפול בדלקת בגיד) ?)

22/01/2004 | 19:06 | מאת:

שלום שלי הרבה תרופות רשומות לטיפול בבעיה מסוימת אולם נמצא לגביהן כי הן יעילות גם נגד הרבה בעיות אחרות. נותנים את התרופה גם לטיפול בטינטון. אין בעיה ללקיחה עם ויוקס. לימור איזנבוד

10/02/2004 | 14:42 | מאת: ליאת

הייתכן שיש תרופה לטינטון? התחיל לי הטנטון ביחד עם החרדה ובמשך הזמן הגיע גם הדיכאון. כשבועיים אני משתמשת ברמרון 30 מ' האם הטינטון יחלוף? האם יש קשר? ורציתי לשאול האם הרעד בלילה וההזעה המוגברת בשינה הם תופעות לוודאי של הכדור < תודה