Roaccutane

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/01/2004 | 15:47 | מאת: שרון

שלום אני בת 15 וחצי והתחלתי בשימוש בראוקוטן לפני חודש וחצי המחזור שלי תמיד היה סדיר, אחרי החודש הראשון בטיפול בראוקוטן קיבלתי מחזור אחרי שבוע הסתיים הדימום החזק , כרגיל, ואחרכך ממשיך לי הפרשה חומה (כמו סוף של מחזור) מה- 5 לינואר שקיבלתי מחזור עד היום , 18 לינואר אני עדיין לא נקייה מהמחזור.. מה לעשות? לא הייתה לי תופעה כזאת לפני השימוש בראוקוטן...האם יש קשר? צריך להפסיק? תודה...

22/01/2004 | 19:04 | מאת:

שלום שרון כדאי לפנות לרופא נשים או לחילופין לרופא העור שנתן את הטיפול ברואקוטן. לימור איזנבוד