למיקטל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/01/2004 | 22:33 | מאת: ניצן

שלום שלום כ 8 שנים השתמשתי בתרופת הדפלפט למחלת האפילפסיה. לפני כשנתיים עזר לי רופא מדהים, בכך אשר גילה לי את ה"למיקטל" אשר שינתה את חיי לחלוטין וההתקפים פסקו לחלוטין, עם EEG תקין! עתה, בבתי המרקחת החלו להחליף את הלמיקטל בתרופה אחרת בשם למגוזין ע"פ בדיקה מדוקדקת, הבנתי כי יש שוני בין התרופות ויתכן ותרופה זו לא תועיל לי כמו הלמיקטל. אשמח אם תוכלו להסביר לי מהו בדיוק השוני תודה

18/01/2004 | 20:22 | מאת:

שלום ניצן אם הכוונה היא לתרופה LAMOGINE, הרי שהיא זהה בדיוק ללמיקטל. לימור איזנבוד