אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/01/2004 | 13:04 | מאת: סטאר

בגלל טעות בבדיקות דם לקחתי מינון יתר של אלטרוקסין אני בת 19, tsh-1.57 שבוע שלם לקחתי כל יום 300 מ"ג אלטרורסין. קראתי שלקיחת אלטרוקסין ללא תת פעילות של בלוטת התריס הורסת את הבלוטה ויכולה לגרום לתת פעילות ולהשמנה, שאלתי היא מה עלי לעשות עכשיו? אני דואגת ומפחדת מאד. תודה מראש

15/01/2004 | 18:48 | מאת: לא רופאה

ths =1.9 הוא הערך האידיאלי לפי מה שקראתי פעם.אם לקחת אלטרוקסין בכמות כזו(שזו כמות ענקית )אז דווקא יהיה לך על-פעילות.תבדקי שוב בעוד שבועים שלושה את ה-ths .לפי דעתי זה ירד לך באופן טבעי.... בהצלחה.

18/01/2004 | 09:14 | מאת: סטאר

תודה לשולחת, הרגעת אותי מאד.

18/01/2004 | 20:02 | מאת:

שלום סטאר אמנם לקחת מינון גבוה שלא לצורך, אולם לקחת רק שבוע והדבר הפיך. דהיינו שום דבר מתופעות הלוואי שציינת סביר להניח כי לא יקרה במקרה שלך. אפשר להרגע... לימור איזנבוד

19/01/2004 | 09:11 | מאת: סטאר