פילוקארפין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/01/2004 | 14:21 | מאת: דנה

מרשם של תרופת פילוקארפין ניתן לבעלי לאחר בירור בבית המרקחת התברר שיש להזמין את התרופה מראש וזה 100 כדורים ברצוני לשאול אם ניתן להזמין כמות יותר קטנה ואם כן היכן אפשר לקנות באיז בית מרקחת תודה

14/01/2004 | 21:44 | מאת:

שלום דנה השם המסחרי של הכדורים הוא SALAGEN. הם באים בקופסאות של 100 יחידות. אם הרוקח אינו מחזיק תרופה זו במלאי, ומזמין אותה במיוחד עבורכם, הוא דורש שתקנו את כל הקופסא. הדרך היחידה לקנות פחות היא רק אם יש איזה שהוא בית מרקחת שמחזיק תרופה זו בדרך כלל ושיש לו מספר לקוחות שרוכשים אותה, גם בכמויות שפחותות מקופסא שלמה. לצורך כך תאלצו להתיישב ליד הטלפון ולחייג... בכל מקרה המינון הוא של 3 כדורים ליום (בד"כ), ולכן קופסא של 100 היא לחודש, כך שהכמות באריזה היא די הגיונית. לימור איזנבוד