טגרטול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/01/2004 | 20:47 | מאת: שי

שלום עברתי לפני מס' חודשים ניתוח בכף הרגל נפגעו לי שני עצבים--אני חש בהרדמות אצבעות וקשת כף הרגל. אין לי כאבים דרמטיים. הוצע לי לקחת כדור בשם טגרטול פעמיים ביום 100 מ"ג -כל פעם. שאלתי היא האם כדור זה עשוי לעזור לי בכל מה שקשור לתחושת ההרדמות??(לא הכאבים) וכן מהן תופעות הלוואי של כדור זה. תודה ---שי

09/01/2004 | 23:45 | מאת: דני בבאי רוקח

בס"ד שי שלום ! אתה צריך רופא...ואם מותר לי ... הנה לך כתובת מצויינת של רופא שהוא גם נוירולוג בהתמחותו וגם מנהל מרפאת כאב בבני ציון ד"ר ירון ריבר. אנני יודע אם הוא יפתור לך את הבעיה אבל הוא לדעתי ה"מומחה" ה"מתאים" לבעיה כמו שלך כמו שזה נראה מתוך הצגת הבעיה כפי שהצגת אותה. אם יש לך ביטוח מהמשלימים של קופות החולים מכבי זהב כללית nשלים וכולי אני חושב שתוכל לשתף את הקופה במה שנקרא יעוץ שני הממומן ע"י הקופות פעם בחצי שנה ( צריך לברר בקופה שלך ). מג"ר בבאי דני רוקח

10/01/2004 | 09:38 | מאת: היכן זה בני ציון ????

12/01/2004 | 22:33 | מאת:

שלום שי. תחום הבעיה כפי שאתה מציג אותה היא בתחומם של הרופאים הנוירולוגים. כדאי לפנות לנוירולוג דרך קופת החולים אליה אתה משתייך. ניתן גם לפנות למרפאות הנוירולוגיות הקיימות בבתי החולים. לימור איזנבוד

27/01/2004 | 20:46 | מאת: אלי

שלום רב, אשמח מאד לקבל חומר כתוב בעברית אודות הטגרטול. בברכת בריאות טובה לכולם אלי.

27/01/2004 | 23:22 | מאת: מג"ר בבאי דני רוקח

בס"ד במצ"ב לינק בעברית לא ממש הרבה... http://infomed.co.il/drug1.asp?dID=253 בברכה מג"ר בבאי דני רוקח