דחוף - נטילת תרופה לא מזוהה בגלל רשלנות של רוקח

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/01/2004 | 20:19 | מאת: טל

אבי מקבל מתדון בגלל בעיות של כאבים חזקים בחניכיים. לפני כמה ימים הוא לקח 3 בקבוקי מתדון מבית המרקחת. למתדון היה טעם של מנטה חריף מאד, דבר שהפתיע את אבי, אך הוא הספיק לשתות 2 בקבוקים. כשהוא שאל את הרוקח מדוע יש לזה טעם כזה של מנטה הרוקח השיב - לא ייתכן שיש לזה טעם של מנטה. המסקנה - יכול להיות שנתנו לאבי תרופה לא נכונה וזה עלול להיות מסוכן מאד. למי צריך לפנות כדי לדעת האם נגרם נזק בריאותי כתוצאה מרשלנות של החלפת התרופות? האם יתכן בכל זאת שלמתדון יש טעם של מנטה? עם איזה תרופה אחרת היה אפשר להתבלבל שיש לה טעם כזה?

09/01/2004 | 15:07 | מאת: מג"ר דני בבאי רוקח

בס"ד טל שלום ! אני מציע לך לחזור לרוקח שסיפק לך את המתדון על מנת שיבדוק את התכולה ואולי אפילו לחזור ולהכין את ההכנה במקרה של ספק או אי בטחון שלך. העובדה שנשתו שני בקבוקים אומרת שהתרופה נתנה את האפקט משכך הכאבים ואולי אולי ? מדובר בבקבוק לא מספיק נקי ? מנטה מעולם לא הזיקה ואפילו טובה . נזקים אפשרים זה ענין די מסובך וקשה להוכיח על פניו נראה שלא נגרמו פה. חשוב חיובי ..דאג לשיכוך הכאב לאביך בעדיפות עליונה, ונסה לשכך את כל השאר . בריאות שלמה ושבת שלום בברכה בבאי דני

12/01/2004 | 22:29 | מאת:

שלום טל כדאי לחזור לרוקח עם הבקבוק השלישי על מנת לבדוק את הנושא. מה קרה עם אביך. האם כאבי החניכיים עברו? בסופו של דבר זה מה שחשוב. אין מה לחפש רשלנות. סמוך על הרוקח, ופנה אליו עם הבקבוק שנותר. לימור איזנבוד