singulair

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/01/2004 | 10:07 | מאת: דורית

שלום רב, הרופא המליץ לי לתת לביתי בת השנתיים Singulair לטיפול בהתקפי שיעולים חוזרים ונשנים. רציתי לדעת אם יש מחקרים ומידע נוסף בנוגע לתרופה זו. בתודה

12/01/2004 | 22:18 | מאת:

שלום דורית התרופה מיועדת כטיול וכמניעה לאסטמה ולטיפול באלרגיה. היא ניתנת לילדים מגיל שנה ועד למבוגרים. היא אינה מיועדת לשימוש בעת ההתקף האסמטי, ואינה מומלצת כטיפול יחידי לספזם של הריאות. היא משמשת כתחליף לסטרואידים בשאיפה, וההנחיות לטיפול באסטמה באנגליה (אך לא בארה"ב) ממליצים עליה כטיפול גם במקרים קשים. לתרופה יש אינטראקציה עם פרדניזון. תופעות הלוואי העיקריות הן דלקות במערכת הנשימה העליונה, חוסר נוחות במערכת העיכול, כאבי ראש. במקרים נדירים קורית בעיה כבדית. באופן כללי התרופה נסבלת היטב על ידי המטופלים ותופעות הלוואי מעטות מאד. לימור איזנבוד

13/01/2004 | 07:33 | מאת: דורית

תודה רבה