ואיגרה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

31/03/2003 | 11:19 | מאת: הדר

שלום, רציתי לדעת האם גלולה בשם טופ און מוכרת לך? והאם יש לה תופעות לוואי? תודה רבה, הדר

31/03/2003 | 13:35 | מאת:

שלום הדר ותודה על פניתך. לפי השם התכשיר נשמע לי כמשהו טבעי. תכשירים מסוג זה נחשבים בארץ כתוספי מזון ולא כתרופות, ולכן בד"כ אין עליהם מקורות ספרותיים וצריכים להסתמך על המידע שמספק היצרן. אני לא מכירה את התכשיר ולצערי לא אוכל לעזור לך. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

31/03/2003 | 15:54 | מאת: הדר

תודה על התושבה אבל האם תוכלי להסביר לי מה זה בדיוק תוסף מזון?