geodon

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/03/2003 | 23:46 | מאת: דיאנה

שלום. האם אפשר לקבל מידע על התרופה? (תופעות לוואי, תוך כמה זמן היא מתחילה להשפיע וכדומה). תודה, דיאנה.

31/03/2003 | 23:14 | מאת: לימור איזנבוד

שלום דיאנה ותודה על פניתך התרופה GEODON משמשת לטיפול בסכיזופרניה. תופעות הלוואי העיקריות הן: בעיות הקשורות ללב, עייפות, בחילה, סחרחורת, אי שקט, שלשול, הסמקה, שיעול ונזלת מהאף, ותנועות בלתי רצוניות של שרירים כמו רעד. התרופה אינה מומלצת לחולים עם הסטוריה של בעיות בלב, או בעיות מסוג זה אצל המשפחה הקרובה. בכל מקרה כדאי לצרוך את המנה הקטנה ביותר הגורמת לשיפור המחלה, כדי להמנע ככל האפשר מתופעות לוואי. הרופא צריך לעקוב אחריך במשך מספר שבועות על מנת להעריך את יעילות התרופה ולהתאים המינון. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם