האם יש פיתרון לגזים???

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

05/01/2004 | 17:17 | מאת: יזהר

05/01/2004 | 23:07 | מאת: דני בבאי

בס"ד א- הרמב"ם אמר כי" אדם כורה את קברו במו שיניו.." לכן שם לב מה אתה אוכל.... ב- אכול מעט. ג- הורד מהירות ! נסה לאכול לאט! ובביסים קטנים. חלק של הענין הוא בליעת אויר וגם עיכול לא טוב. ד-אל תוכל כרגע מזונות "מנפחים" כל תותחן טירון בצבא מכיר את השילוש המנצח חומוס שועית כרובית. ה- אם כל זה לא עזר לך לרופא שירשום לך תרופה להתוויה זו בשם פנקראופלט במצ"ב העלון שלה קרא אותו :- http://home.intekom.com/pharm/schering/pankflat.html בברכה מג"ר דני בבאי רוקח

08/01/2004 | 13:42 | מאת:

שלום יזהר. לגזים יכולים להיות פתרונות משני סוגים: 1) דיאטה, שבה מופחתים המזונות המועדים לגרום לבעיה... 2) טיפול תרופתי, כמו קרבוסילן או פנקראופלט. לדעתי כדאי לנסות קודם בדיאטה. לימור איזנבוד