פלביקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

05/01/2004 | 07:56 | מאת: אתי

שלום! האם יש תרופה אחרת דומה לפביקס בסל הבריאות? האם טיקלידיל עובד כמוהו? מדובר באדם אחר צינתור. תודה!

05/01/2004 | 23:19 | מאת: דני בבאי

בס"ד אתי שלום! אנני יודע באיזו קופת חולים את התרופה אינה בסל ואין חובה לתת אותה אבל היא ניתנת בתנאים מסוימים כשיש הגיון לכך למשל בקופת חולים מכבי. בררי בקופה שלך. טיקלידיל היא אלטרנטיבה פחות טובה באשר יש לה תופעות לואי "בלתי חביבות"... לגבי פלויקס תוכלי את המדיניות של הקופות גם עם הרופא ה"מצנתר" ואולי אפילו לשקול לקנות אם לא מדובר בתקופה ארוכה.(יחסית היא יקרה). נדנדי....ותצליחי בברכה מג"ר דני בבאי רוקח