גונל F

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/03/2003 | 22:19 | מאת: הגר

הייתי מאוד שמחה אם תעזרי לי ותאמרי לי מהן הזריקות שציינתי , מהן הפעילות הרפואית שלהן, מה מטרתן, וכיצד מבצעים אותן, האם הן דומות בפעילות הרפואית שלהן לכוריגון או שהן שונות לגמרי, והאם הן חיוניות באמת לטיפולי פריון. תודה רבה וסליחה על השאלות הרבות , אך זה חשוב לי מאוד מכיון שאני אמורה להזריק אותן 9 ימים רצוף והרופא לא כל כך הסביר לי מדוע , איך ולמה. שוב תודה

31/03/2003 | 22:47 | מאת: לימור איזנבוד

שלום הגר ותודה על פניתך הזריקות שציינת מיועדות להגביר ייצור ביציות אצל האשה. הן משמשות כאשר קיימות בעיות בכניסה להריון. כוריגון משמש גם הוא למטרה זו אלא שהוא מגביר את הביוץ אצל האשה. בקשר לחיוניות של זריקות אלה, על כך יש להחליט יחד עם הרופא המטפל. הוא זה שמכיר את המקרה הפרטי שלך, וממנו תקבלי את העיצה המהימנה ביותר. אם את לא מקבלת תשובה מהרופא (כפי שציינת בפניה), כדאי לפנות אליו שוב ובטוחתני שהוא יענה על כל השאלות. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם