נקודות חן:

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/01/2004 | 17:08 | מאת: ***אני***

האם יש איזשהי משחה או כדורים להסרה של הנקודות או להבהרתן? בפנים בעיקר, וזה מפריע לי מאוד בצורה קסומטית... הנקודות הן לא גדולות אבל הן אינם מחמיאות לי! אודה לכם אם תענו לי.

03/01/2004 | 23:50 | מאת: דני בבאי

בס"ד לאני שלום ! האם ידעת שלאדם בגיל 25 יש כ 30 שומות ? נקודת חן צריכה תמיד! להבדק ע"י רופא עור ולא אחרת. זה לא כואב הוא רק מסתכל..... רובן הן תמימות לחלוטין ומעוטן דורש טיפול אבל האבחנה הזו חיונית ולפעמים מצילת חיים. בערך פעם בשנה לקראת הקייץ נערך ע"י כלל רופאי העור מכל הקופות בדיקה חינמית כזו חפשית לכל המבוטחים. יש צורך לעקוב אחרי שומות שכאלה לאורך זמן בשם לב לארבעת הגימלים גוון גודל גבול גאומטריה על כל אלו תוכלי לקרוא במאמר המרתק הבא, ובו גם מתי להסיר שומה שומות=נקודות חן להסיר או לא להסיר ?של ד"ר יורם הכט ב:- http://my.doctors.co.il/article/?id=6358a7e3fb3516bbea2567076368f39a + ממליץ לך מאוד להבדק... בברכה מג"ר דני בבאי רוקח

04/01/2004 | 14:24 | מאת: אני

שלום... אני בדקתי אצל כמה רופאים את העניין וכל אחד מחדש אמר לי שאין שום סיבה להסיר את הנקודות. אבל לי בצורה הקוסמטית זה מפריע מאוד! זה מכער אותי ואני רוצה להפטר מהן... כידוע לי אפשר להסיר את הנקודות רק לאחר גיל 18 בניתוח ליזר, יש עוד דרך כלשהי להסיר את הנקודות גם אם הן לא מסוכנות? במשחות, כדורים אן כל דבר אחר?!