סרוקסט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

01/01/2004 | 22:10 | מאת: ניני

שלום, האם לסרוקסט 20 מג ביום עשויות להיות תופעות לוואי של נמנום? האם צרוף סרוקסט לטלפסט 180 גורם לתופעות מיוחדות? תודה.

04/01/2004 | 00:43 | מאת: דני בבאי

בס"ד לניני שלום ! לסרוקסט אכן תתכן תופעת לואי של נמנום (בין הנפוצות יותר) . טלפסט 180 אמור להיות נטול תופעת נמנום אבל בהחלט יתכן וזה ענין של מינון ( ראי תשובתי לשאלה "אנטי הסטמינים שלא מנמנמים ..."בהמשך במדור זה ). קחי בחשבון גם שעודף הסטמין מחולל האלרגיה יכול לתת נמנום ( גם ראי שם ). אינטראקציה בין תרופתית ישירה לא מוכרת לי. בברכה מג"ר דני בבאי רוקח

08/01/2004 | 12:46 | מאת:

שלום ניני הסרוקסאט גורם לנמנום, זוהי אחת מתופעות הלוואי של התרופה. אין אינטראקציה בינו ובין הטלפאסט. לימור איזנבוד