אנטי פרספיראנט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

01/01/2004 | 12:26 | מאת: דרורים

שלום מה אתם אומרים על השימוש בדיאודורנטים עם אנטי פרסיראנט? האם יש סימוכין לחשש שחומר זה מסרטן? תודה

04/01/2004 | 01:19 | מאת: דני בבאי

בס"ד דרורים שלום ! חשוב חיובי למה לחפש סימוכין שלילי אחי ? זו סערה שעברה באינטרנט בארה"ב ואח"כ גם אצלנו כרגיל. ה אף די אי האמרקאי התחייס לכך זה "עורבא פרח " ז"א אין קשר לסרטן במצ"ב הסימוכין http://www.fda.gov/cder/otcmonographs/Antiperspirant/antiperspirant_FR_20030609.htm גם משרד הבריאות שלנו התייחס לפרשה לצערי לא מצאתי באתר את הדבר בעברית. בארץ חמה כמו שלנו אי שמוש בדאודורנט הוא בעיה צבורית. בברכת רסס בבטחה ! מג"ר בבאי דני רוקח

08/01/2004 | 12:23 | מאת:

שלום דרורים. היתה מן שמועה על הדבר, אולם לא יצאה לגבי זה שום הנחיה לא בארץ ולא בעולם. לימור איזנבוד