עירוב כדורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

31/12/2003 | 19:49 | מאת: אברהם

שלום לימור לוקח כדור ויוקס אחת לימים אחדים כדי להקל על כאבי פרקים מהם אני סובל וכדור טמיגרן ( עכשיו, כשהוא אזל אני לוקח מיגרליב ) ובמקרים של התקף חריף במיוחד - ריזלט. האם מותר לקחת תרופות אלה בו זמנית?

02/01/2004 | 00:03 | מאת: דני

בס"ד אברהם שלום ! לריזלט ולדומיו יש אפקט ואזוספסטי =מכווץ כלי דם והם אינם מומלצים בלקיחה יחד עם טמיגרן או מיגרלב (= נגזרי ארגוט ) ובגלל האפטק המשותף הזה מומלץ להפריד בניהם 24 שעות. ובלי קשר לשאלה עצמה יש היום נסיונות חדשנים לטפל מונע למיגרנה בכדורים נגד אפילסיה , התייעץ עם הרופא שלך. בברכה דני רוקח

08/01/2004 | 12:19 | מאת:

שלום אברהם. ניתן לקחת ויוקס עם הכדורים נגד מיגרנה שציינת. לימור איזנבוד