תוספי מזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

29/03/2003 | 10:32 | מאת: לימור

מה זה BROMELAINE ? והאם מותר לתת לתינוק בן 10 חודשים? איך נמדדת כמות של 25,000 IU ויטמין A מבחינת מינון לתינוק? איך ניתן להוסיף תוסף של ויטמין C 1000MG לתינוק האם זה מותר? כל השאלות לגבי תינוק שעתיד לעבור ניתוח כירורגי.

29/03/2003 | 22:10 | מאת:

שלום לימור ותודה על פניתך איני מכירה תכשיר בשם BROMELAINE. מי המליץ על כל אותם תוספים שאת מציינת בפנייתך? אולי כדאי להתייעץ עם רופא הילדים לפני מתן "חיזוקים", כאשר יתכן ובכלל אין צורך בהם גם אם התינוק עומד בפני ניתוח. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם