אפקסור 75 XR

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

26/12/2003 | 20:26 | מאת: חגית

האם יש לאפקסור XR תופעת לוואי של הזעות ליליות, והאם הן יכולות להגרם לאחר טיפול של מספר חודשים...

27/12/2003 | 23:08 | מאת: דני

בס"ד שלום חגית ! אכן מוכרת תופעת הזעה כתופעת לואי בחלק קטן של המטופלים. היא תופעה שכנראה "תלויה במינון". קחי את הרופא שלך לטיול בלינק הבא אם תרצי :- http://www.drugs.com/xq/cfm/pageid_0/htm_90402300.htm/tgid_/bn_Effexor%20Tablets/type_pdr/qx/index.htm לגבי הופעתה דוקא בלילה ...אולי את לוקחת אותה סמוך לזמן השינה . בכל מקרה החדשות הטובות הן שזה מוכר ,ושזה אולי ניתן לתיקון אולי ע"י הפחתת מינון וגם ע"י שינוי בזמן הלקיחה של התרופה אם זה מטריד בשינה. הכל לפי שיקול דעתו של הרופא שלך.. בברכה דני רוקח

07/01/2004 | 14:25 | מאת:

שלום חגית התופעה של הזעה נגרמת בכ10% - 15% מהחולים. ברוב החולים הדבר אינו גורם להפסקת הטיפול. אם הדבר מפריע עד כדי כך, עלייך לפנות לרופא ולשקול החלפת הטיפול. התופעה אינה צפויה להעלם. לימור איזנבוד