ברקסין 20 מ"ג ל 10 ימים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

28/02/2011 | 15:18 | מאת: אלי

נגד רגלים חלשות קרירות ברגליים עקב בעיה /דלקת בע"ש. את XEFO8 למשל 21 יום עברתי לפני חודשיים בשלום. 1.וזו יותר חזקה? אני כבן 51 נוטל קרטיה 75 ואנאלפריל 15 וכדור גסטרו בגלל האספירין. א1. האם תהיה לי בעיה? 2. האם להפסיק קרטיה או שזה מינונים קטנים? 3. ממתי הכדור מתחיל להשפיע? תודה

28/02/2011 | 16:00 | מאת: מתמצא

שלום אלי, אין הבדל עקרוני בין קספו לבין ברקסין. שילוב של קספו/ברקסין או תרופות דומות להן יחד עם אספירין מגביר את הסיכון לדמם מדרכי העיכול. רניטידין א תמיד מספיק ולפעמים יש צורך בתרופות כמו אומפרדקס/לוסק/לנטון.