תרופות בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/12/2003 | 13:39 | מאת: חנית

שלום אני נמצאת בתחילת הריון ואמורה להתחיל לקחת כדורים של paxxet מ"ג 20 רציתי לשאול האם אין בכך סיכון? כיוון שהרופאה שנתנה לי את הכדורים אמרה שאין ביטחון של 100 אחוז אני מאד חוששת וטרם התחלתי לקחת את הכדורים אשמח אם תפני אותי למקום שבו אקבל את מרבית המידע אודה לך על יעוצך בכבוד רב חנית

24/12/2003 | 09:03 | מאת: חנית

למה נועד הפורום אם הוא לא פעיל?

24/12/2003 | 11:55 | מאת: מושיקו

א

26/12/2003 | 16:15 | מאת:

שלום חנית הבעיה עם התרופה שלא נעשו לגביה מספיק מחקרים על נשים הרות. במחקרים המעטים שנעשו לא נמצאה השפעה שלילית על העוברים אולם אין בכך כדי להבטיח את בטיחות שימוש התרופה בהריון. צריך לקחת בחשבון גם את בריאותך שלך, שצריכה להשמר במיטבה גם בזמן ההריון, ולכן ניתנו לך הכדורים הללו על ידי הרופאה למרות שהינך בהריון. לימור איזנבוד