פאציאליס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

21/12/2003 | 09:43 | מאת: אוריה שי

שלום רב. הרופאה איבחנה פאציאליס (שרירי הפנים בצד שמאל רפוים) ורשמה prednision . ידוע כי לתרופה זו תופעות לוואי חריפות. נודע לי ממספר אנשים שחוו מקרה כזה שעבר להם ללא תרופות אחרי כחודש. האם יש סיכון בלא לקחת את התרופה שיוותרו בצקות? אודה על תשובתכם. אוריה שי

25/12/2003 | 00:28 | מאת:

שלום אורית שי. זהו הטיפול הנכון. קחי את הכדורים שנתנה לך הרופאה, הם מגדילים מאד את הסיכוי להחלמה, וכמה שמתחילים איתם מוקדם יותר התוצאות טובות יותר. לימור איזנבוד

02/06/2004 | 14:28 | מאת: גיא

שלום רב. אובחנה מחלת הפאציאליס אצל אימי בשלב מוקדם יחסית. אשמח אם תוכלי לפרט על דרכי הטיפול הטובים ביותר למצב זה, משום שהבנו שטיפול מוקדם עלול להביא לתוצאות הטובות ביותר. שמענו על דרכי טיפול כמו כמו תרופת הפרדנשן, צמחי מרפא, דיקור סיני בצד הפגום וצמחי מרפא. נודה לך אם נקבל מידע על כל אחד מהם ובמידה ויש עוד דרכי טיפול, אז גם עליהם. תודה רבה, גיא