לפני הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

26/03/2003 | 11:42 | מאת: נטלי

לימור שלום, אני מעוניינת להתחיל בטיפול תרופתי לפטרת בציפורניים אך רציתי לדעת כמה זמן יש להמתין לאחריו עד שמותר להכנס להריון? והאם יש הבדל מבחינה זו בין התרופות השונות ? תודה נטלי

27/03/2003 | 23:40 | מאת:

שלום נטלי ותודה על פניתך טיפול נגד דלקת ציפורנים יכול להתבצע על ידי תכשירים מקומיים למריחה, או תכשירים לבליעה. לתכשירים למריחה אין כנראה שום השפעה על העובר ולכן אין צורך בהמתנה עד לכניסה להריון. בתכשירים הנלקחים דרך הפה, הם ניתנים במרשם רופא ואיתו יש להוועץ בקשר לשאלתך. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם