DES

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/12/2003 | 18:36 | מאת: עדי

ברצוני לדעת על dietilstilbestrol {DES} ומה ההשלכות שלה אשמח לקבל תגובות..

25/12/2003 | 00:07 | מאת:

שלום עדי, DES משמשת לטיפול בנוטרופניה שנגרמה כתוצאה מטיפול כימותרפי. לתרופה ישנן די הרבה תופעות לוואי והיא משפיעה על הרבה מערכות בגוף ביניהן הלב, הכבד, הכליה, מ. העיכול, העיניים, מ. הנשימה, העור וכו'. המינון מותאם לכל אדם. לימור איזנבוד

25/12/2003 | 00:19 | מאת: דני

בס"ד התרופה ניתנת לטיפול בסרטן הפרוסטטה במינונים של 1 מ"ג ו5 מ"ג והיא בעלת פעילות אסטרוגנית. דני רוקח medica.co.il