דורי פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/12/2003 | 16:55 | מאת: שרה

שלום רב קיבלתי כדורי פרימולוט נור עקב דימומים לא סדירים. קראתי את העלון לצרכן וממש הזדעזתי. רציתי לדעת האם הם באמת כל כך מסוכנים והאם יש להם אלטרנטיבה. תודה שרה.

24/12/2003 | 23:56 | מאת:

שלום שרה. בכדורים אלה החומר הפעיל הוא פרוגסטרון, ולכן בעלון לצרכן מצויינות תופעות לוואי רבות. כל תרופה חלופית, תכיל גם היא הורמון דומה ולכן העלון שלה ידמה מאד לזה שציינת. כל שעלייך לעשות הוא לקחת הכדורים, ולהיות ערה לשינויים שקורים בגופך על מנת שתוכלי לדווח עליהם לרופא, ולהחליט איתו אם להמשיך את לקיחת הכדור. לימור איזנבוד