משחות לפסוריאזיס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/12/2003 | 20:21 | מאת: בנדר

קיבלתי מדרמטולוג משחות לטיפול בכתמים אדומים המופיעים בכל מני מקומות בגוף ובפנים. 1. אלוקום מומטאזון פורואט (לפנים) 2. נרידרם (לגוף) 3. דייבונקס (לגוף) 4. ציקלודרם C האם הן מכילות קורטיזונים? הופיעה לי פיגמנטציה מעל השפה ואולי גם "שפם"- האם קשור? האם את מכירה משחות טבעיות לטיפול בבעיה?

17/12/2003 | 23:07 | מאת: מושיקו

המשחה לפנים מכילה מרכיב קורטיזוני , איננה מומלצת לשימוש ממושך לפנים משום שעלולה לתת "שיעור" . ממליץ לך לחזור לרופא שלך לטיפול . הבעיה לא ניתן לתת טיפול אנטרנטי.

24/12/2003 | 23:40 | מאת:

שלום בנדר, בחלק מהשמשחות שציינת יש קורטיזון. במשחה לפנים החומר הפעיל הוא קורטיזון, ומאד יתכן כי הוא הגורם לפיגמנטציה ולשיעור. כדאי לחזור לרופא להחלפת הטיפול. לימור איזנבוד