כדורים בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/12/2003 | 15:02 | מאת: חנה

שלום רב, נמצאת בחודש החמישי להריון. לוקחת ריספרדל 1mg, ליתיום 900mg, ציפרלקס 5mg. היינו כבר בייעוץ טרטולוגי אצל פרופסור אר נוי בירושלים ואנו מודעים למומים שעלולים להיווצר מהליתיום. לגבי הריספרדל והציפרלקס אין מידע רב כי אילו תרופות יחסית מודרניות ומסומנות כ- C. שאלתי היא: האם ידוע לך על מחקר חדש או מידע חדש לגבי כדורים אלה ובטיחותם בהריון. תודה

24/12/2003 | 23:22 | מאת:

שלום חנה. לא ידוע לי יותר ממה שציינת. אני בטוחה שהפרופ' מעודכן בנושאים אלה יותר מכולנו. לימור איזנבוד