תרופה בשם תאופיק תיאוציל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/12/2003 | 23:29 | מאת: ב.ד.

שלום לך לימור איזנבוד, הייתי מאוד מבקשת לדעת מדוע כאשר לוקחים את התרופה תאופיק תיאוציל צריך להיבדק אחת לשבועיים לבדוק האם רמות הליקוטים יורדת, ותיפקודי כבד. מה יש בתרכובת תרופה זו. אני מאוד מודאגת, אנא בטובך החזירי לי תשובה מהירה. הרבה הרבה הרבה תודה מראש.

15/12/2003 | 11:18 | מאת:

שלום ב.ד אם התרופה עלולה לפגוע בכבד או בספירות הדם, הדבר מצריך מעקב לגביהם. כל עוד עורכים מעקבים והתוצאות טובות אין בעיה עם התרופה. לימור איזנבוד