זייבן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

06/12/2003 | 21:26 | מאת: טל אל

ייתכן שבזמן הריון לא ידוע קודם לקחתי את כדורי הזייבן להפסקת עישון מה לעשות

15/12/2003 | 10:56 | מאת:

שלום טל אל הכדורים אינם אסורים לשימוש בהריון. במחקרים עם חיות לא נתגלתה השפעה רעה של הכדור על העוברים. לא נעשו מחקרים על נשים בהריון. זאת אומרת שכנראה אין סיבה לדאגה. לימור איזנבוד

16/12/2003 | 08:56 | מאת: טל אל

תודה אך לאחר " מחקרים" בתחום גיליתי כי אכן נעשו מחקרים על כ 100 נשים בקנדה ואכן לא היה כל נזק אך!!! מחקר על חולדות הראה פגיעות בלב כלומר מומי לב וזה תלויי באיזה שבוע לקחתי את הכדורים הנוראיים. אם עד שבוע רביעי אז בסדר אך אם לאחר שיש כבר מתפתח הלב ויש צורך לעשות אקו לב עובר כמובן או להחליט אחרת בכל מקרה לאחר פנייה למרכז הקרדיולוגי אין פגיעה אצלי כי כנראה אני לקחתי בשבועות הראשונים , בהמלצת הרופא אעשה אולטראסאונד ראשון בסוף החודש ואז התמונה תהיה ברורה יותר.. תודה על תשומת הלב