גלולה להגברת החשק המיני אצל נשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

06/12/2003 | 00:57 | מאת: טליה

שלום בתחילת השבוע צדה עייני כתבה בMSN על גלולה חדשה - גלולת חשק לנשים , אמרתי לעצמי שאחר כך אני יחזור לקרוא את הכתבה ועברתי הלאה , אולם לא הצלחתי למצוא את הכתבה , מה שרציתי לדעת הוא , אם זאת בדיחה או באמת יצאה גלולה חדשה לנשים המגבירה את החשק המיני. אם אכן כן , אוכל לקבל פרטים אליה? תודה ויום טוב

08/12/2003 | 09:59 | מאת: טליה

טליה כתב/ה: > > שלום > בתחילת השבוע צדה עייני כתבה בMSN על גלולה חדשה - גלולת חשק > לנשים , אמרתי לעצמי שאחר כך אני יחזור לקרוא את הכתבה ועברתי > הלאה , אולם לא הצלחתי למצוא את הכתבה , מה שרציתי לדעת הוא , אם > זאת בדיחה או באמת יצאה גלולה חדשה לנשים המגבירה את החשק המיני. > אם אכן כן , אוכל לקבל פרטים אליה? תודה ויום טוב

08/12/2003 | 22:33 | מאת:

שלום טליה. איני מכירה גלולה זו. לימור איזנבוד