אלפוסיל קרם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/11/2003 | 12:44 | מאת: henia

הייתי רוצה לדעת האם קיימת אפשרות להשיג בדרך מסויימת את התרופה אלפוסיל קרם?

08/12/2003 | 21:46 | מאת:

שלום henia ייצור התרופה הופסק במרץ 2003. תוכלי למצוא רק אם באיזה שהוא בית מרקחת נשאר מלאי. לימור איזנבוד

09/12/2003 | 14:40 | מאת: היי

היי, תודה רבה לך אני כרגע בתהליכי חיפוש נרחבים בתקווה למצוא את המשחה... ושוב תודה...

09/12/2003 | 14:40 | מאת: היי

היי, תודה רבה לך אני כרגע בתהליכי חיפוש נרחבים בתקווה למצוא את המשחה... ושוב תודה...

12/12/2003 | 11:37 | מאת: ערן

אפשר למצוא בחו"ל. חברים מצאו והביאו לי מלונדון את המשחה, למרות שגם הם היו צריכים לחפש קצת

14/12/2003 | 09:58 | מאת: הניה

היי, לפי מה שהבנתי רק משם, מאנגליה ניתן להשיג את התרופה הזו...השאלה היא איך אני יכולה להשיג לו את התרופה משום שלי או לו אין אף אחד באנגליה שיכולים להביא לנו את המשחה... אם יש לך אחד נוסף שתוכל למכור לי אשמח לקנות אותה ממך... מחכה לתשובה בתודה מראש... ביי לבינתיים הניה...