art 50

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/03/2003 | 14:27 | מאת: gerda

אנא תשובה למה הכדור עוזר.יש לי בעיות בברך מחוסר סכוס כצעט בכלל כאבים וקושי רב בהליכה. לאחרונה הציעו לי ארט 50 כתוספת לגלוקןזמין קונדרואיטין ומסמ שאני גם לוקחת,אומנם מהראשון אחד מסמ2 העם ארט כל כך חשוב וךמה הוא צריך לעזור,אני מאד מבקשת תשובה. תודה רבה גרדה

25/03/2003 | 21:42 | מאת:

שלום gerda ותודה על פניתך התרופה ארט 50 נועדה לטיפול בדלקות בפרקים. התרופה מפריעה ליצור של אינטרלויקין-1 שהוא חומר המשחק תפקיד מפתח בהרס הסחוס. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם