דלקות בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/03/2003 | 14:20 | מאת: דניאלה

שלום, אני בת 28, ובשנה האחרונה סבלתי כשלוש פעמים מדלקת בשלפוחית השתן, ולכן נאמר לי לקחת כדור מקרודנטין (סוג של אנטיביוטיקה) לאחר קיום יחסי מין. בנוסף התחלתי ליטול כדורי חמוציות (של הדס) באופן יומיומי, מה שעזר. אני לא יודעת האם האנטיביוטיקה עוזרת, או שאלו החמוציות, אבל בינתיים, מספר חודשים אני חופשיה מדלקת. שאלתי: האם כעת למטרת מניעה אצטרך ליטול כדורי חמוציות ואנטיביוטיקה (לאחר קיום יחסים) לעד? האם אפשר רק אחד מהם, ועד מתי? ושאלה עיקרית: הומלץ לי כעת על טיפות הומאפטיות יורין-גל במקום חמוציות, רק שכעת הבחנתי שמדובר ב*אוכמניות* ולא בחמוציות. האם הטיפות הללו יעילות כמו כדורי החמוציות? תודה

25/03/2003 | 14:37 | מאת:

בדיקה

25/03/2003 | 15:38 | מאת: דניאלה

25/03/2003 | 21:48 | מאת:

שלום דניאלה ותודה על פנייתך הבדיקה שנרשמה בצהרים היתה על מנת לסדר משהו בענין הפורום ובעצם לא נגעה לשאלתך. כאשר נלקחים שני תכשירים האמורים לטפל באותה בעיה קשה לדעת למי לייחס את ההצלחות או הכשלונות. הדרך לדעת היא להפסיק אחד ולהמשיך עם השני. ההיתי ממליצה לעשות זאת בהתייעצות עם רופא אשר יוכל לענות גם על שאלתך לגבי כמה זמן תצטרכי להמשיך בטיפול. אין לי ידע בהומאופטיה ולכן לא אוכל לענות לשאלתך לגבי התכשיר ההומאופטי. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

26/03/2003 | 01:19 | מאת: דניאלה