חומצה פולית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/11/2003 | 16:13 | מאת: אסתר

שלום רב מאחר ואני אלרגית ןהתנפחה לי הלשון כמה פעמים אני ממש דואגת ורצי לדעת אם לחומצה פולית יש קשר לבצקת במיוחד בלשון? אשמח לקבל קצת אינפורמציה על החומצה הפולית לפני תחילת הטיפול בתודה אסתר

02/12/2003 | 22:25 | מאת:

שלום אסתר. חומצה פולית ניתנת לטיפול בחסר של חומצה פולית (אנמיה), או למניעתו. לאחרונה נמצא גם כי לקיחה של חומצה פולית מספר חודשים לפני כניסה להריון מורידה את שכיחות המומים בעובר. תופעות הלוואי הן בעיקר אלרגיה שמתבטאת בפריחה על העור, חולשה וקשיי נשימה. לימור איזנבוד