כלזיון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/03/2003 | 14:11 | מאת: בובי

שלום רב אני סבלתי משעןרה בעין שהתפתחה לכלזיון .נאמר לי שעלייי לקחת מישחה או טיפות [סטרואידים]בכדי לצמצם את גודל הכלזיון שמציק לי מאוד .אשמח אם תאמרו לי איזה מישחה הכי אפקטיבית ושאין בה תופעות לואי שאני אפיק ממנה את מירב בעצמה לטפל בבעיה זו . בתודה מראש בובי

25/03/2003 | 21:38 | מאת:

שלום בובי ותודה על פניתך בכל הקשור לבעיות עיניים הייתי ממליצה לפנות לרופאי עיניים. כל טעות יכולה לגרום לנזק עצום ולא כדאי לשחק משחקים, או לקבל המלצות מגורם אחר חוץ מאשר רופא עיניים. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

25/03/2003 | 22:01 | מאת: בובי

תודה