צרבת נוראית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/11/2003 | 16:45 | מאת: בלה

שלום, לפני כשנתיים, עברתי תקופה של הקאות (בכוח). במשך חודשיים הקאות אינטנסיביות כמה פעמים ביום, עד שלא יכולתי לסבול יותר את הצריבות בגרון. מאז הפסקתי. הבעיה היא שעד היו יש לי תקופות, בעיקר כשאני חולה, שאני סובלת קשה מאד מצרבות בגרון, הגרון שורף ותחושה של גרעפסים שלא יוצאים. אני לפעמים יושבת ושומעים את הגרון שלי (חושבים שזו הבטן שלי). אני עוברת לילות נדודי שינה וסובלת במשך היום מצריבות נוראיות. אף אחד לא יודע מה עשיתי ומה נגרם לי מזה... האם יש משהו שאת יכולה להציע לי כדי לעזור לי לרפא את התופעה הזו? בבקשה, אני נואשת-איזו תרופה או פעולה שאני יכולה לעשות????? תודה

02/12/2003 | 22:10 | מאת:

שלום בלה. אני מציעה לפנות לרופא גסטרואנטרולוג. קיים בכל קופת חולים, וניתן להגיע אליו עם הפניה מרופא המשפחה. לימור איזנבוד