פצעי בגרות ראקוטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/11/2003 | 16:25 | מאת: מור

אני כבת 15.5 ויש לי פצעי בגרות בפנים מגיל 12 וניסיתי כמעט את כל התרופות והמשחות שיש חוץ מהראקוטן ושום דבר מהתרופות לא עזר.. ברצוני לדעת אם הראקוטן אכן יעזור לי להעביר את פצעי הבגרות ואף להוריד ולהעלים את הכתמים האדומים שיש לי משנים קודמות.. והאם יהיה לי מסוכן להשתמש בהן? כיוון ששמעתי שישנם הרבה תופעות לוואי אשמח מאוד אם תעזרו לי ולהחליט אם לקחת אותן או שלא..

26/11/2003 | 15:12 | מאת: :)

שלום לך אני גם כן בת 15.5 וסובלת מגיל 12 מאקנה בדיוק כמוך. הרופאה שלי הציעה לי את קיורטן בתחילת ספטמבר וכעת פניי חלקות. זה היה שווה מאוד למרות תופעות הלוואי . תופעת הלוואי שהכי הציקה לי היתה יובש בשפתיים. בכל אופן אני ממליצה לך בחום :)

02/12/2003 | 22:08 | מאת:

שלום מור התרופה יעילה מאד ומביאה לתוצאות מצוינות. כמו בכל דבר בחיים אין טוב בלי רע, ולתרופה ישנן מספר תופעות לוואי. חשוב להמצא במעקב רפואי לשם ביצוע בדיקות, ובעיקר לשים לב לשינויי מצב רוח, משום שתופעה נפוצה מאד, ובעיני המדאיגה ביותר, היא מצבי דיכאון אליהם נכנס המטופל. תוכלי למצוא פירוט על תופעות הלוואי בעמוד 62 בשאלתה של ליאת מתאריך 19.11.03 בנושא ראקוטן. לימור איזנבוד