אנהידרול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

21/11/2003 | 15:58 | מאת: אסי

אני סובל מהזעת יתר בבית השחי ברצוני לברר כיצד ניתן לטפל בתופעה. שמעתי על תכשיר האנהידרול והבנתי שהוא מחולל פלאים, האם אני צריך מרשם לתכשיר זה ומה הן תופעות הלוואי שלו. בנוסף הייתי שמח אם תמליצי לי על תכשירים טובים על מנת להיפטר מהתופעה (במידה ויש תכשירים טובים יותר). בתודה מראש.

25/11/2003 | 23:22 | מאת:

שלום אסי אנהידרול הוא תכשיר מצוין העשוי ממלחי אלומיניום. קיימים בשוק גם תכשירים כמו חלאבילין שלדעתי טובים פחות. לימור איזנבוד