בחירה בין תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/11/2003 | 23:28 | מאת: ריקי

הוצע לי להזריק לברך תרופה על בסיס כרבולת תרנגול ואני לא יודעת מה עדיף synvisc א ו arthrease בפרסומת של synvisc הם טוענים שרק התרופה שלהם עשויה מכרבולת וה arthrease עשויה מחידקים וכן היא יעילה רק 3 חדשים. לעומת ה synvisc שהיא יעילה 12 חודשים. הרופא הציע לי לקנות arthrease אבל יש לי רושם שהוא קשור עם הספק והוא לא אוביקטיבי. אנא מה דעתך?

25/11/2003 | 23:11 | מאת:

שלום ריקי. בשני התכשירים החומר הפעיל מופק מכרבולת תרנגולת, והוא זהה בשניהם. לימור איזנבוד