כאבי גב בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/11/2003 | 13:32 | מאת: נועה

שלום, שמי נועה ואני סובלת מפריצת דיסק בגב התחתון (חוליות L4,L5) מזה 14 שנה. בדר"כ אני מטופלת ע"י כירופרקטור, אך כיום אני חיה בבריסל. אני בהריון שבוע 24 + וכבר יומיים סובלת מכאבים. בדר"כ לקחתי גם אביטרן ו/או מוסקול וזה עזר לי מאד. מאחר ואני בהריון אני לא רוצה לקחת תרופות. שאלתי היא: האם אני יכולה למרוח את המשחה חיצונית (משחה סינית) בלי פחד וחשש ? האם יש לכם עצה אחרת שתקל עלי. בתודה ובברכה, נועה

25/11/2003 | 23:04 | מאת:

שלום נועה. המשחה הסינית מכילה חומרים הגורמים לאפקט חימום על מקום הכאב. תוכלי למרוח אותה. וולטרן ומוסקול אינם מומלצים בהריון, אלא במקרים שאין ברירה. קחי בחשבון שלא בטוח שהמשחה הסינית תועיל אם מקור הכאב הוא בפריצת דיסק. תוכלי להתייעץ עם רופא הנשים או עם אורטופד. לימור איזנבוד