לימור לימור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/11/2003 | 19:14 | מאת: mika

לימור לימור אייה לימור האם עזבת אותנו לנפשנו (ותרופותינו)???????? ולא בבדיחות, האם לא הייה ראוי שמנהלי הפורום יעדכנו את הגולשים האם הפורום מפסיק לפעול, או חו"ח לימור חולה או אפילו לקחה חופשה (שזאת זכותה המלאה כמובן). אין אין אין תרבות גלישה.

23/11/2003 | 18:27 | מאת: שמיר

לא מבין את הרוקחת ..עונה רק לחלק מהתשובות ...מתעייפת ומפסיקה... כן נכון היא תגיד ותאמר שהיא עושה זאת בהתנדבות וכו' וכו'... אבל למה להתנדב רק לרבע מישרה?? ישנם רופאים בפורומים השונים שעונים -ב ה ת נ ד ב ו ת ---פעמיים ביום!!! שרק נהייה בריאים!!!! היה סקר על שביעות רצון של הציבור מהמערכת הרפואית רק 25 % שבעי רצון- - - ברור למה !!!!!