הידריאה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

24/03/2003 | 17:18 | מאת: חיה

ללימור איזנבוד שלום רב, חן חן על תשובתך המהירה. מאחר ואבי מקבל את התרופה בגלל בעיות כדוריות דם שמיוצרות יותר מהנורמל (400) שאלתי אליך מהו טיפול רדיותרפי סוגי קרצינומות וטיפול חרמשית. אודה על תשובך. בברכה, חיה

24/03/2003 | 21:35 | מאת:

שלום חיה טיפול רדיותרפי הוא טיפול על ידי הקרנות קרצינומות הן סוגים של סרטני עור אנמיה חרמשית היא סוג של חוסר כדוריות דם אדומות(אנמיה), הנובע בעצם לא מחוסר אמיתי שלהן אלא מהעובדה שהו אינן תקינות(בצורת חרמש). לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם